Federació Balear de Colombicultura

ACTUACIONS GENERALS SI ES PRODUEIX UN ACCIDENT A QUALSEVOL PROVA

 L’assistència sanitària garantida en la pòlissa, serà prestada pels centres o facultatius concertats o expressament autoritzats per la companyia asseguradora, i és necessari seguir les instruccions per accedir-hi:

  • Després de l’ocurrència d’un accident, els jutges/àrbrits o els responsables de l’organització de la prova hauran de informar telefònicament a la FBC i donar part via fax o mail a la Federació Balear de Colombicultura.
  • El lesionat acudirà la centre concertat més proper al lloc de l’accident d’enter els que cobreixen l’assegurança del esportista que és Mutualitat General Esportiva.
  • A la clínica concertada es lliurarà la llicència federativa o el justificant d’aquesta llicència
  • El centre concertat s’encarregarà d’efectuar d’oportuna comunicació de sinistre a MGD mitjançant el comunicat d’accident que els facilités la FBC.
  • En aquells casos d’urgència vital, es traslladarà al lesionat al centre sanitari més proper perquè sigui atès, posposant el tràmit burocràtic descrit anteriorment fins que sigui possible l’emplenament de l'imprès (màxim 3 dies).
  • Totes aquelles assistències prestades pels centres concertats en què no s’hagi aportat el comunicat de lesions degudament emplenat en un termini màxim de 3 dies seran facturades directament al lesionat.
  • Totes les proves especials de diagnòstic (TAC, RMN, Ecografies, Gammagrafies, etc.) I els tractaments de rehabilitació que necessiti un lesionat a conseqüència d’un accident cobert per la pòlissa hauran de ser autoritzats prèviament pel servei mèdic de la companyia.
  • Qualsevol tipus de trasllat que necessiti un lesionat per rebre tractament ha de ser prescrit pel facultatiu que ho tracta i autoritzat pel servei mèdic de la companyia, procedint fins i tot a la prestació del servei.
  • En el comunicat l’haurà d’omplir amb totes les dades del lesionat i la certificació de l’accident per part del representant de l’organització/societat.

 

CENTRES CONCERTATS DE LA MUTUALITAT GENERAL ESPORTIVA

MALLORCA

USP Clínica Palmaplanas - Palma de Mallorca

Policlínica Miramar- Palma de Mallorca

Servicios Integrales de Sanidad. S.L (Juaneda) - Palma de Mallorca

Clínica Juaneda INCA - lnca

Hospital de Alcúdia - Alcúdia

Hospital General de Muro - Badia de Alcúdia - Muro

Mèdica Manacor- Manacor

Policlínica Llevant - Felanitx

MENORCA

Centre Medicina Avanzada – Maó

Clínica Juaneda Menorca - Ciutadella

Consultes Mediques Juaneda Es Msrcadal - Es Mercadal

EIVISSA

Policlínica Ntra. Sra. del Rosario - Ibiza

 

Per a més informació: www.mgd.es - (Mutualitat General Esportiva)

Per a descarregar la normativa fes click AQUÍ: Normativa%20en%20cas%20d_ACCIDENT.pdf

 

Actualizada la última vez por FBC 25 Ene 2011.

© 2024   Creado por FBC.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio